Сок

Домаћи сок од купине, само једна чаша дневно учиниће чуда за ваш организам.

Овај сок ће окрепити ваше тело, ојачати имунитет и превентивно деловати код различитих болести а верује се да има моћно антиканцерогено дејство. У великој мери га користе оне особе код којих је присутна лоша крвна слика (анемија). Конзумирање сока од купине помоћи ће у регулисању стомачних проблема тачније поново ће успоствити неопходни баланс у вашем систему за варење. Али оно најважније, лепо га је пити ради здравља и тамо где нема тегоба тј. превентивно, јер овај сок подиже ваш имуни сисстем.

У нашем случају цеђени сок од купине садржи минимум 70-75% чистог воћа односно свеже купине и 25-30% воде. И то само из разлога што се цеђењем купине добија густа каша која није подесна за сок па је ово неопходно. Јер боље је у соку оставити све оне састојке које има купина у свом основном облику, него такву кашу више пута цедити док не постане течна. Тада се процеђивањем одстрањује оно најбоље из воћа а то свакако не желимо.

Наш сируп од купине има такође висок садржај воћа од минимум 50%, уз додатак шећера и изузетног је квалитета. Нарочито је интересантан сируп од дивље купине због своје нешто израженије ароме.

  • Бесплатна достава преко 3.000 дин.
  • Свеже, здраво и 100% домаће
  • Имате питање?
    +381 63 155 80 66